Sandslott

Calvin Seibert är en av många som har passionen att bygga sandslott. Inga dålig slott blir det, fantasifullt, välkomposerat och ja, man längtar efter sommaren, så man får plocka fram hinken och baka kaka!
fler slott finns på http://www.flickr.com/photos/45648531@N00/sets/72157594166672630/
 

Spindelnät

Dom Isländska Krumma har kommit fram med ett "Spindelnät" i stor skala. Härligt att ta saker som existerar i naturen, och ja helt enkelt skala upp det. 
 
mer finns att läsa på http://krumma.is/

Grattis Barbro!

Idag blev Barbro Lindgren tilldelad litteraturpriset till Astrid Lindgrens minne, ALMA. Barbro Lindgren är bl a känd för bilderböckerna Max och böckerna om Loranga. VI på Hide and seek önskar Barbro Lindgren stort grattis och passa på att tacka för alla fantastiska prosor och böcker som hon berikat stora som små. Här är Juryns klockrena motivering:
"Barbro Lindgren är en litterär nydanare. Hon har med språklig djärvhet och psykologisk nyansrikedom förnyat inte bara bilderboken för de allra minsta utan också den absurda prosaberättelsen, den existentiella barndikten och den realistiska ungdomsskildringen. Med absolut gehör gestaltar hon såväl ljusa lyckoögonblick och lekfulla upptåg som livets gåtfullhet och dödens närhet"
illustration Sara Olausson