Longboard Stroller

Nu kan alla hipsterföräldrar ta barnvagnen ett snäpp upp. Kanske ett hemmabygge så här på vårkanten? Vi säger JA alla dagar i veckan!
mer om longboardar finns på http://www.123inspiration.com/longboard-stroller-an-urban-mobility-concept-for-cool-parents/

Ett ägg En drake En vän

Dessa fantastiskt söta drakar som kläcks, kan vara den perfekta vännen när man är besatt av sagor. Varje söta unika handstickade drake, förvandlas magiskt från ägg till minidrake (den ena sidan är draken, den andra är ägget). Drakarna är tillverkade av naturliga och miljövänliga fibrer såsom superwash merinoull, bomull och miljövänlig fiberfill. Underbara små varelser!
 
mer info finns på http://www.etsy.com/se-en/listing/81906461/knit-dragon-waldorf-toy-red-dragon

Kerteminde

 Arkitekterna på det Danska arkitektkontoret CEBRA har vunnit en mycket speciell tävlingen i Kertemind, om barnhemmet av framtiden!
 
Ett banbrytande projekt för en helt ny typ av 24-timmars vårdcentral för marginaliserade barn och ungdomar.
CEBRA pratar man om att "Our House" är fyra hus,med fristående varierande enheter.Strarka ledord är variation och flexibilitet, dessutom pratar man om "bonusutrymmen" enligt behov och aktiviteter. Det hela verkar onekligen mycket intressant, så hoppas nu att detta projekt blir av!